DIABLO II IS ON!! MULTICOOP! :D #2 | Diablo II #48hstream - 06.30.Kövess minket élőben ► https://twitch.tv/wearethevr
TheVR Happy Hour a SoundCloud-on ► https://soundcloud.com/wearethevr
Twitch menetrend ► https://www.twitch.tv/wearethevr/events

Csatlakozz hozzánk ► http://tinyurl.com/JoinTheVR
Tech csatornánk ► http://tinyurl.com/JoinTheVRTech

TheVR Shop ► http://shop.thevr.hu
Mivel nyomjuk? ► http://thevr.hu/mivel-nyomjuk/

Honlapunk ► http://thevr.hu
Facebook ► http://facebook.com/thevrhu
Twitter ► http://twitter.com/wearethevr
Pisti Twitter ► https://twitter.com/thevrpisti
Jani Twitter ► https://twitter.com/thevrjani

source

47 thoughts on “DIABLO II IS ON!! MULTICOOP! :D #2 | Diablo II #48hstream — 06.30.

 1. ez a legpronyóbb dolog amit egész életemben láttam
  köszönöm ti igénytelen férgek

 2. Ez zsíír, csak kár, hogy a face cam kitakarja h milyen skillt használtatok…

 3. am gyorbill re belehet állítani sz összes szpellt..ráviszed az egeret a szpellre és nyomsz egy f1 et as kövire f2 őt és akk csakk aezekt kell nyomkodni h egyből vált.

 4. 15 éves voltam amikor megjelent a Diablo 2 és akkoriban orrvérzésig toltuk a haverokkal. Ment minden ami a csövön kifért: TCP/IP, Battle.NET meg egy kis Jamella is 😉 később a Median majd pár év múlva az Eastern Sun mod ami simán visszarántotta újra az embert. Anno indítottam egy Diatro nevű Battle.NET szervert is ezzel a moddal és nagyon sok magyar játékos feljött annak reményében, hogy nosztalgiázhatnak egy picit. Szó ami szó a Blizzard csodálatosat alkotott ezzel a játékkal. Azóta eltelt még egyszer annyi idő és a III. részét is megvettem amivel szintén mai napig játszok (Paragon 983). Szépnek szép na meg jó is, de nem annyira mint amennyire a II. rész volt akkor amikor az számított új játéknak.

 5. ha lesz lovam diab nak fogom nevezni.és kiáltok neki gyere diablo. tutátok hogy van magyar szinkron a játék hoz?csak ugy kérdezem

 6. Istenem… Act II… Mekkora hidegrázás kap el most is, az ember azt hinné sivatag és oázisok biztos unalmas és a nagy francokat, ezek ellenére a legszínesebb ACT volt. Gyerekkoromban rajzolgattam a szobám sarkában a Greater Mummy-kat. (aka Hollow One, aka Guardian, aka Unraveler stb.)

 7. Azta. Azt hittem egyedül én játszok ezzel a játékkal mai napig. A Diablo 1-2 volt az első játék amit egész kis korom óta játszottam. Amiért engem sokan piszkáltak suliban (mivel az én korosztályomban alig ismerték ezt a mérföldkő játékot.) De ez egy akkora pozitív csalódás volt tőletek srácok. Remélem lesz még ilyen:3 D2 forever

 8. Diónak kb annyi a trükkje, hogy w és gyorsbill a teleport. Szorul a hurok benyomod és hazadzsanálsz rendezni a soraid. Meglepően kevésszer tudnak megölni.

 9. Sziasztok Kommentelők ! Valaki nem tudja véletlenül hogy a srácok valami külső programmal multiztak vagy a a játék saját host make-jével ? Köszi előre is !!

 10. TheVR Streamek Official arra vagyok kiváncsi hogy mikor lesz vagy lesz-e kirakva a alan wake kijátszása a 48órás streamből?

 11. Hell szinten néha megjelenik az überdiablo nagyon nehéz kinyirni, de ha kinyirod akkor egy olyan követ ad, ami minden skill pointodat egyel fel viszi és ez egy jellegzetes boss helyére spawnol ..

 12. Nem azért, de így, hogy még ha mindketten meghaltok is, a boss élete annyi marad amennyire már levettétek, és nem töltődik vissza, így nagyon könnyű a játék. Előbb-utóbb úgyis meghal mindegyik. A Diablo 3-ban ha meghalsz boss-nál, és utána visszamész, elölről kezdődik a harc, újra full élete van.

 13. én 1et nem értek Pisti, minek veszel mindig healing potyt?! mikor én játszom mindig halomnyi healing és mana potyt veszek fel mer dobálják ki a mobo meg a chestek és sokszor ammiatt van tele a chestem!!

 14. helló valaki tudna nekem segíteni? Gyerekkoromban sokat játszottam ezzel a játékkal és pár napja egy internet kávézóba láttam egy embert aki játszott vele ezerrel és újra kedvet kaptam hozzá. Hol tudnám be szerezni magyararositva előre is köszönöm

 15. A max aranyért eladható tárgyakat a kövi act-ban többért is el lehet adni. Lut Gholein-ben mikor eladtad a necro pálcát 10k-ért, azt Kurast-ban többért megvették volna.

 16. ACt 2 nálam is kedvenc ! A Baldurs gate is régi klasszikus bár lassab én lassan be is fejezem az enchanced editiont. Na ott is van már co op! Gondolom a 6 fős csapatból 3-3 felosztással. 2. rész is megvan már enchanced editionben. PLusz a 2016 os új kiegészítő a 2 rész közt.

 17. Pillars of eternity szinte az egyedüli amely visszatért és most a 2. rész is ehhez az izometrikus nézethez. Sokkal jobb szerintem a design is és a nézet is mint a 3. részben!

 18. Path of Exile vagy Grim Dawn co-play is lesz majd? Ott is van co-op! Azok is ARPG-k!

 19. Üdvözlet Szlovákiából!Már idáig terjed a hiretek!Csak igy tovább,fasza játék!

 20. Azért egy ilyen videó megnézése után könnyen lesz nosztalgikus érzése az embernek, és megy hogy újra játsszon vele egyet 🙂 Köszi a videót.

 21. az ilyen belépkedős suttyókat addig ütném amíg élnek! de csak mert kedves vagyok!

 22. Én még ebben a játékban is lusta voltam harcolni, ezért játszottam mindig necroval. 😀 Egyébként Életem játéka volt a Gothic meg a Risen sorozatok mellett 😀

 23. Amúgy lehet hülye kérdés, de… ha bossfight előtt kiveszem a pénzem a stashből, elszórom a földön, akkor abból is elveszik valamennyi, ha meghalok? Vagy akkor elveszik az egész?

 24. Újranézem ezt 2020-ban. Még mindíg nem értem Jani "Leap-allergiáját" XD Azt mondja megvan neki a képesség, meg a leap attack is, hányszor mondja neki Pisti, hogy itt is át tudnál leapelni meg ott is, egyszer sem használja azt a képességet…legalábbis nem látni. Inkább kanyarog, meg csak kardozik alig használ más képességet csak melee melee melee XD

Comments are closed.